Saediniteli.com

Притискателни дискове за съединител от Пламък 1991 ЕООД

Притискателни дискове

Рейтинг
УжаснаОтлична 
Притискателни дисковеПритискателния диск е елемент от съединителя, който от своя страна представлява връзка между двигателя и трансмисията на автомобила.  Чрез него възможно плавно и комфортно потегляне от място, както и прекъсването на връзката двигател - трансмисия при смяната на скоростите. Повечето водещи производители препоръчват смяна на съединителя като комплект тъй като при проектиране на съединителя отделните елементи като феродов диск, притискателен диск, и лагер на съединителя са изчислени да имат приблизително еднакъв "живот" на експлоатация, но в някой случай е целесъобразно подмяната на отделни негови части. Не случайно много производители предлагат притискателни дискове като отделен артикул от своето портфолио на пазара.  
Като вносител на авточасти, "Пламък 1991" ЕООД предлага на своите клиенти голямо разнообразие съединители комплект, лагери за съединител, притискателни и феродиви дискове за европейски, японски, корейски и американски автомобили.
 

Специално предложение: За всички собственици на леки автомобили произведени преди 1990 година, ние предлагаме промоционална цена от - 40 до - 70% от продажната цена на съединители, накладки и спирачни дискове.

Пламък 1991 ЕООД

гр. София - 1528
ул. "Цар Симеон" № 162

Статус Skype: P. Mitevi

e-mail E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон Тел: +359 2 931 15 84;

Телефон GSM: + 359 888 22 00 46;

Телефон GSM: + 359 878 22 00 47;

Вие сте тук:Начало Притискателни